ANDWEBTERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Andweb.ro ("Website-ul") îți oferă serviciile sale în conformitate cu următoarele termeni și condiții ("TERMENI ȘI CONDIȚII"). Prin accesarea sau utilizarea Website-ului, ești de acord să fii supus acestor "TERMENI ȘI CONDIȚII". Dacă nu ești de acord să fii supus acestor "TERMENI ȘI CONDIȚII", te rugăm să nu accesezi sau să nu utilizezi Website-ul.

Domeniul și Website-ul Andweb.ro sunt deținute și administrate de societatea ANDEWB SRL, CUI:33013309, cu sediul in Str. Flamingo, 32, Oras Pantelimon, Ilfov, office@andweb.ro, 0740460969 denumită în continuare "furnizor de servicii". Andweb.ro oferă servicii de web development, mobile app development, etc.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Website-ul furnizează o platformă pentru utilizatori pentru a accesa și utiliza diverse instrumente și resurse online, inclusiv, dar fără a se limita la: analiza site-urilor web, optimizarea motoarelor de căutare și alte servicii de marketing digital (colectiv, „Serviciul”). Serviciul este furnizat "așa cum este" și "conform disponibilității". Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul în orice moment fără notificare prealabilă către tine.

ÎNREGISTRARE

S-ar putea să fie necesar să te înregistrezi pe Website pentru a accesa anumite funcții sau pentru a utiliza anumite servicii. Ești de acord să furnizezi informații de înregistrare precise și complete și să îți actualizezi informațiile de înregistrare atunci când este necesar pentru a le menține actuale și precise. Ești responsabil pentru menținerea confidențialității contului și a parolei tale și pentru toate activitățile care apar sub contul tău.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Website-ul și conținutul său, inclusiv, dar fără a se limita la text, software, scripturi, grafică, fotografii, sunete, muzică, videoclipuri, caracteristici interactive și mărci comerciale, mărci de serviciu și siglele conținute în acesta („Conținutul”) sunt deținute de sau licențiate către Andweb.ro, fiind supuse drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală conform legii. Conținutul este furnizat ca atare pentru informarea și utilizarea ta personală și nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, vândut, licențiat sau exploatat în alt mod în scopuri diferite fără consimțământul prealabil scris al Andweb.ro sau al licențiatorilor respectivi ai Conținutului.

CONDUITA UTILIZATORULUI

Ești de acord să utilizezi Website-ul și Serviciul doar în scopuri legale și în conformitate cu acești "TERMENI ȘI CONDIȚII". Ești de acord să nu utilizezi Website-ul sau serviciile:

  • În niciun fel care încalcă orice lege sau reglementare federală, statală, locală sau internațională aplicabilă
  • În scopul de a exploata, dăuna sau încerca să exploatezi sau să dăunezi minorilor în vreun fel prin expunerea lor la conținut inadecvat, solicitând informații de identificare personală sau în alt mod
  • Pentru a transmite sau a solicita trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice "junk mail", "chain letter", "spam" sau orice altă solicitare similară
  • Pentru a impersona sau a încerca să te dai drept Andweb.ro, un angajat Andweb.ro, un alt utilizator sau orice altă persoană sau entitate
  • Pentru a angaja în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea oricui de pe Website sau Serviciu, sau care, conform determinării Andweb.ro, ar putea dăuna Andweb.ro sau utilizatorilor Website-ului sau Serviciului sau i-ar expune la răspundere
MODALITĂȚI DE PLATĂ

Toate prețurile comunicate, afișate pe Andweb.ro sunt prețuri finale și includ TVA.

Prețurile comunicate, afișate pe Andweb.ro sunt in moneda RON.

Modalitatile de plată sunt prin OP sau online cu cardul.

Realizarea plăților prin intermediul website-ului Andweb.ro se realizează prin serviciul de procesare a platilor online Netopia-Mobilpay, agreat de furnizor și vânzător.

Obiectul plăților prin intermediul website-ului Andweb.ro ce constituie sevicii agreate prin contract se detaliaza in contract direct intre "furnizor de servicii" si "client", clientul urmand sa primeasca URL de plata din platforma Netopia-Mobilpay pentru pretul agreat.

POLITICA DE RETURNARE

Andweb.ro oferă o garanție de returnare a banilor pentru anumite servicii furnizate sau achitate prin intermediul Website-ului. Dacă nu ești mulțumit de serviciile furnizate, poți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la achiziționare. Cererile de rambursare făcute după 14 zile nu vor fi onorate. Orice cerere de rambursare trebuie făcută în scris la office@andweb.ro și trebuie să includă motivul cererii și orice documentație relevantă. Andweb.ro își rezervă dreptul de a refuza orice cerere de rambursare pe care o consideră frauduloasă sau care nu respectă acești "TERMENI ȘI CONDIȚII".

POLITICA DE LIVRARE COMANDA

Comanda se desfasoara in comunicare directa intre "furnizorul de servicii" si "client", website-ul Andweb.ro constituind un canal de initiere comunicare intre "client" si "furnizorul de servicii".

Livrarea comenzii se aproba direct de catre "beneficiar" iar efectuarea platii prin linkuri de plata intermediate de website-ul Andweb.ro este o consimtire directa a acceptarii livrarii comenzii.

POLITICA DE ANULARE COMANDA

Comanda se anuleaza prin comunicare directa intre "furnizorul de servicii" si "client" prin cerere explicita la adresa de e-mail office@andweb.ro cu prezentarea motivelor anularii.

In momentul anularii, Andweb SRL isi rezerva dreptul comunicarii costului executat pana la momentul primirii anularii iar "clientul" are obligatia de a efectua plata obligatiei respective.

Clientii nostri

Suntem un partener de incredere pentru afacerea ta online.