ANDWEBPolitica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Societății ANDWEB S.R.L, cu sediul în Oras Pantelimon, Str. Flamingo, nr. 32, în calitate de operator de date.

Aceasta secțiune are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în timpul utilizării Site-ului www.andweb.ro. Politica de confidențialitate se aplică doar acestui site. Luați în considerare că ANDWEB SRL nu are contrul asupra datelor culectate, stocate sau fulosite de alte website-uri și îți recomandăm să verifici politica de confidențialitate a site-urilor respective.

DREPTURI

Potrivit GDPR, utilizatorul are următoarele drepturi acoperite în actuala politică de confidențialitate:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la colectarea și folosirea datelor personale.
  • Dreptul de a accesa datele personale de care dispunem.
  • Dreptul de a rectifica date colectate care ar putea fi eronate. (Datele sunt stocate pentru o perioadă limitată de timp, dar dacă dorești ștergerea acestor date mai devreme decât termenul lor de valabilitate, ne poți contacta).
  • Dreptul de a restricționa procesarea datelor cu caracter personal.
  • Dreptul de a-ți porta datele (obținerea unei copii ale datelor tale personale pentru a fi refolosite pentru alte servicii sau organizații)
  • Dreptul de a ne cere să nu folosim datele tale pentru anumite scopuri.
  • Dacă dorești să trimiți o sesizare cu privire la datele tale personale, poți vedea detaliile prezentate în următoarele secțiuni. Vom face tot posibilul să îți rezulvăm problema. Nu vom păstra datele tale mai mult decât este nevoie.
CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Datele preluate de către Societatea ANDWEB S.R.L, dacă sunteți utilizator al acestui site, sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, funcția, numele companiei, date demografice, precum codul poștal, IP-ul fulosit, sistemul de operare și tipul, respectiv versiunea de browser fulosite, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, precum comportamentul/ preferințele/ setările/ obișnuințele dumneavoastră. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Societatea ANDWEB S.R. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

SCOPURILE ȘI TEMEIURILE DE PRELUCRĂRII

Dacă sunteți client al Site-ului, Societatea ANDWEB S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Legea aplicabilă pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Societatea ANDWEB S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Societatea ANDWEB S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Societatea OPTIMUS ANDWEB S.R.L., definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Societatea ANDWEB S.R.L. pentru îndeplinirea obligațiilor legale care implică Societatea ANDWEB S.R.L în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv ale obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Societatății ANDWEB S.R.L. de a respecta obligațiile legale care îi revin și respectiv imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului. Pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Societatea ANDWEB S.R.L., prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți fulosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale.

Pentru întrebări și sesizări cu privire la Site-ul nostru și Politica de Confidențialitate, ne puteți contacta la office@andweb.ro. Această categorie poate suferi modificări de-a lungul timpului, de exemplu dacă apar schimbări în lege. Toate aceste schimbări vor fi postate imediat pe Site-ul nostru, iar utilizatorii vor fi rugați să accepte termenii stabiliți. Vă recomandăm să verificați din când în când această pagină, pentru a rămâne la curent cu aceste modificări.

Clientii nostri

Suntem un partener de incredere pentru afacerea ta online.